ProBG Web Studio

Уебсайтове за малък и среден бизнес

Ние спазваме Уеб стандартите

Спазвайки Уеб стандартите ние гарантираме на нашите клиенти правилно изобразяване на техния сайт във всички браузъри. Уеб технологиите напредват с всеки изминал ден през последните няколко години и ние прегръщаме всички нови практики. Ползвайки в разработката на нашите проекти HTML5, CSS3, jQuery, Prototype ние гарантираме съвместимост на нашите продукти с мобилни устройства.

Високо качество на атрактивни цени

Нашите клиенти имат уникалния шанс да получат високо технологична услуга (Интернет Уебсайт) в изключително кратък срок, без това да повлияе на качеството и цената.

ProBG Web Studio е проект разработен от Корлете ООД с единствената цел да посрещне нуждите на бизнеса от малкия и среден сектор. Основната цел, която си поставяме е да предоставим качествени услуги и продукти на нашите настоящи и бъдещи клиенти на атрактивни и достъпни цени.
Прочети още

Ние обичаме е107

Системата (open-source), върху която са изработени нашите продукти е разработена съвместно с интернационален екип от уеб програмисти и е подложена на тестове от стотици хиляди потребители от цял свят. Това гарантира на нашите клиенти сигурност, бърза реакция при нужда от актуализации и работа в стабилна среда на разработваните от нас модули.

Като част от екипа разработващ е107 ние гарантираме на нашите клиенти работа с високо качество, бърза и качествена разработка на модули при нужда.